achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Donderdag 17 03 2016
Over ons

Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers en organiseert muziekactiviteiten zoals het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival, de Gaudeamus Muziekweek Academy, concertsessies en (co)producties met diverse samenwerkingspartners in binnen- en buitenland. Gaudeamus Muziekweek scout muziekpioniers, stimuleert hun ontwikkeling, biedt ze een podium en brengt zo de muziek van nu bij nieuwsgierige muziekliefhebbers.

Al 70 jaar maakt Gaudeamus zich hard voor muziekpioniers wereldwijd en is niet meer weg te denken uit het huidige internationale muziekleven. Sinds 1957 wordt de prestigieuze Gaudeamus Award uitgereikt aan aanstormend compositietalent onder de 30 jaar. De jaarlijkse Gaudeamus Muziekweek vindt plaats in Utrecht en is een belangrijke ontmoetingsplek voor jonge componisten en muziekpioniers uit de hele wereld.

Meer over Gaudeamus Muziekweek

 

 

◂terug naar overzicht