achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Woensdag 10 06 2015
Ensemble-in-residence

Slagwerk Den Haag is tijdens Gaudeamus Muziekweek ‘15 het ensemble-in-residence. Dit betekent dat zij een prominente rol spelen in het programma. Tijdens de Gaudeamus Muziekweek Academy (3 t/m 9 september) werken ze samen met alle vijf genomineerden voor de Gaudeamus Award aan nieuwe composities, die tijdens het festival worden uitgevoerd in het concert Out Of The Percussion Box.

 

◂terug naar overzicht