achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Donderdag 03 12 2015
Dianne Verdonk musician-in-residence

De Utrechtse muzikant Dianne Verdonk is dit seizoen musician-in-residence bij Gaudeamus Muziekweek. In coproductie met Vechtclub XL, creatieve broedplaats in Utrecht, zal Dianne samenwerkingen aangaan met vier kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines om haar zoektocht naar expressiviteit in elektronisch muziekperformance te vervolgen. Ze zal voortbouwen op een van haar laatste uitvindingen, La Diantenne (versie 1 en 2) en haar instrumentarium verder uitbreiden. In het voorjaar van 2016 zal Dianne samen met de andere kunstenaars een serie van vier performances ontwikkelen die uiteindelijk zullen resulteren in een totaalperformance aankomende Gaudeamus Muziekweek waarin al het nieuwe instrumentarium samenkomt.

Website
Soundcloud
Facebook

 

 

◂terug naar overzicht