achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Maandag 06 06 2016
Vrijwilligers gezocht!

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken. Heb je altijd al interesse gehad in het reilen en zeilen van een festival als Gaudeamus Muziekweek? En ben je beschikbaar in de periode van 1 – 11 september? Dan ben je van harte welkom in ons vrijwilligersteam!

Gaudeamus Muziekweek is hét internationale middelpunt van de nieuwste muziek. Het festival voor jonge muziekpioniers levert cutting edge muziekprogrammering – van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica.

Dit jaar vindt het festival plaats van 7 – 11 september 2016 en zit het programma weer tjokvol nieuwe, spannende composities, geluidsinstallaties, cursussen en inleidingen.
Voorafgaand aan het festival vindt de Gaudeamus Muziekweek Academy plaats, waarin workshops, cursussen, repetities en masterclasses worden georganiseerd. We zijn daarom ook op zoek naar vrijwilligers die beschikbaar zijn in de periode van 1 – 7 september.

Als vrijwilliger van Gaudeamus Muziekweek krijg je een unieke kans om nauw betrokken te zijn bij de realisatie van het festival. Je werkt in een klein en bevlogen team waarin je heel direct betrokken bent bij de groei en ontwikkeling van hedendaagse muziek. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je eigen netwerk uit te breiden. In ruil voor je inzet bieden we je gratis toegang tot het festival én we organiseren jaarlijks een gezellige vrijwilligersborrel. Gezelligheid en goede muziek: wij bieden het allemaal.

Interesse? Stuur een mailtje naar: vrijwilligers@muziekweek.nl

 

◂terug naar overzicht