achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Woensdag 13 07 2016
Festival Hub in TivoliVredenburg

Vanaf donderdag 8 t/m zondag 11 september is onze Festival Hub in TivoliVredenburg the place to be. Het is de plek om elkaar te ontmoeten rondom de concerten. De festivalkassa en informatiebalie zijn hier elke dag van 12:00 geopend tot (uiterlijk) aanvang van het laatste avondconcert. De bar is geopend, er is merchandise te koop en er worden diverse gratis activiteiten georganiseerd.

Klankinstallaties
Vanaf donderdag 8 t/m zondag 11 september zijn de vier klankinstallaties in onze Festival Hub in TivoliVredenburg dagelijks vanaf 12:00 gratis toegankelijk.

Geniet van een prachtig muzikale zonsondergang met Sunsets van Luke Dean. Griezel lekker met Anna Mikhailova’s muziekvideo geinspireerd op het Monster van Frankenstein genaamd in the distance go on forever/story of contemporary Frankenstein. Ga op zoek naar het machinale in mens en dier met de geprepareerde piano in different Gears van Stef Veldhuis, of relax lekker in de muzikale Rocking Chairs van Rob van Rijswijk & Jeroen Strijbos.

Dagelijks is er een gratis rondleiding met gids langs de klankinstallaties in TivoliVredenburg. Verzamelpunt: Festival Hub.
Donderdag 8 september om 14:00
Vrijdag 9 september om 14:00
Zaterdag 10 september om 17:00
Zondag 11 september om 14:30

 

◂terug naar overzicht