achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Dinsdag 25 10 2016
Henk Heuvelmans 35 jaar bij Gaudeamus

In 1981 ging Henk Heuvelmans aan de slag bij Stichting Gaudeamus. Dat betekent dat hij maar liefst 35 jaar in dienst is. Tijd om dit te vieren, wij feliciteren Henk van harte met deze ongelooflijke mijlpaal!

Bestuur & Team
Gaudeamus Muziekweek

 

◂terug naar overzicht