achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

◂ terug naar overzicht

Donderdag 19 01 2017
Schrijf een saxofoonkwartet voor het Keuris Quartet

Ben jij een componist tussen de 10 en 35 jaar? Het Grachtenfestival en Gaudeamus Muziekweek nodigen jonge componisten uit een nieuwe compositie te schrijven voor internationaal saxofoonkwartet Keuris Quartet. De winnende composities gaan tijdens het Grachtenfestival (11 t/m 20 augustus) in première, met een tweede uitvoering tijdens de Gaudeamus Muziekweek 2017 (6-10 september).

Meer informatie en deadlines

Kom naar DeOpmaat
Ben je geïnteresseerd maar wil je eerst weten hoe zo’n saxofoonkwartet eigenlijk werkt? Op 11 februari van 12:00 tot 13:00 uur kun je de leden van het kwartet ontmoeten tijdens Grachtenfestival DeOpmaat in de NedPhO-Koepel Amsterdam en alles te weten komen over hun instrumenten. Aanmelden (uiterlijk 1 februari) is verplicht, maar er zijn geen kosten aan verbonden.

GF GM

 

◂terug naar overzicht