Problemen met het weergeven? Klik hier voor de on-line versie.
Gaudeamus Muziekweek
Programma GMW Academy
Programma GMW Academy bekend Van 3 t/m 9 september (de week voorafgaand aan Gaudeamus Muziekweek ’15) vindt voor de tweede keer de Gaudeamus Muziekweek Academy plaats. Nieuw in de GMW Academy dit jaar zijn openbare activiteiten in de vorm van masterclasses, workshops, en presentaties die toegankelijk zijn voor componisten, musici, musicologen, en andere geïnteresseerden. Vanaf nu is het openbare programma van de GMW Academy ’15 bekend!
Gaudeamus Award 2015 genomineerde: Utku Asuroglu “Every new experience brings me closer to my ultimate desires as a composer.”

Utku Asuroglu’s (1986) wereld wankelt. Zij balanceert op de grens van verbeelding en werkelijkheid. Deze eeuw maakt hem licht paranoïde. Maar, op een “goede manier”. De componist zoekt, twijfelt, en stelt vragen over alles om hem heen. Dat stopt hij in zijn muziek. Elke nieuwe compositie ziet hij als een reis die hem als componist dichter bij zijn ultieme verlangens brengt. Lees meer!
Openingsconcert 9 september opent Asko|Schönberg traditiegetrouw de Muziekweek. Op het programma staat Calliope Tsoupaki met het indrukwekkende Medea, een melodrama voor acht instrumenten. Daarnaast klinkt deze avond een Suite uit de muziektheaterproductie Tulpmania van Gaudeamus Award laureaat Yannis Kyriakides in samenwerking met Slagwerk Den Haag. Tot slot worden ook twee werken van genomineerden voor de Gaudeamus Award 2015 gepresenteerd: Utku Asuroglu en Mátyás Wettl. Bestel hier je kaarten!
2 in 1 korting Krijg het festivalgevoel te pakken met 2 bijzondere concerten op één avond voor een zacht prijsje. Bestel je 2 in 1 ticket hier.

do 10 Sept
New Masters of Contemporary Music & ExTensions voor 26 euro.

vr 11 Sept
Boys will be boys & Modelo62 voor 26 euro.

za 12 Sept
Complex Textures & Maarten Vos en Greg Haines voor 20 euro.
Loevenhoutsedijk 301, 3552 XE Utrecht t+31 (0)30 820 01 11 www.muziekweek.nl
twitter facebook youtube flickr rss
© 2016 Gaudeamus Muziekweek. Klik hier om af te melden.
*|REWARDS|*