uitgelicht

over Gaudeamus Muziekweek

De Gaudeamus Muziekweek, jaarlijks begin september in Utrecht, presenteert de nieuwste muziek van de jongste generatie componisten in spannende programmaformats en op bijzondere locaties. De Gaudeamus... ▸▸

Vrienden van de Gaudeamus Muziekweek

Waarom Vriend worden?
De Gaudeamus Muziekweek is hét internationale festival voor jonge componisten en nieuwe muziek. In de eerste week van september komen componisten, musici en muziekliefhebbers uit de hele wereld naar Utrecht om samen te genieten van de vele concerten en klankinstallaties op de prachtige locaties in de stad. Rode draad door het festival is de internationaal gerenommeerde Gaudeamus Prijs voor componisten onder de dertig jaar, waaruit al menig talent, zoals Michel van der Aa en Yannis Kyriakides, naar voren is gekomen.
Behalve de Muziekweek organiseren we ook een aantal keer per jaar een Gaudeamus Muziekdag, een eendaags festival rondom nieuwe muziek.

De Gaudeamus Muziekweek staat voor talentontwikkeling, vernieuwing, uitwisseling en een persoonlijke benadering. Deze taken kunnen we echter alleen met uw morele en financiële steun goed vervullen. Met uw steun aan de Gaudeamus Muziekweek kunnen we ons blijven inzetten, zodat de ‘hedendaagse Mozarts’ zich kunnen blijven ontwikkelen!

Hoe kunt u Vriend worden?
Wilt u de Gaudeamus Muziekweek financieel ondersteunen? Dat kan heel gemakkelijk.
*U kunt Vriend worden door dit formulier in te vullen en op te sturen of
*u kunt eenmalig geld overmaken via rek nr: NL04 RABO 0159 5722 58 of
*door eenmalig geld over te maken via Paypal, door op de knop 'Doneren' onderaan deze pagina te klikken.

Wat krijgt u:
Voor €45,- per jaar bent u al Vriend van de Gaudeamus Muziekweek en ontvangt u de Gaudeamus Muziekweek vriendenpas. Hiermee komt u voor het volgende in aanmerking:

•Een uitnodiging voor de officiële openingsborrel van de Gaudeamus Muziekweek en aansluitend gratis toegang tot het openingsconcert (met introducé)
•Ieder jaar de highlight cd van de Gaudeamus Muziekweek
•een uitnodiging voor speciale vriendenactiviteiten
•kortingsacties op concerten en activiteiten van collega-instellingen

Het staat u uiteraard vrij om meer geld te doneren. U mag ook een bedrag lager dan €45,- geven, daarmee vervallen echter de bovengenoemde voordelen.

ANBI
Gaudeamus Muziekweek is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u de organisatie belastingvrij ondersteunen.

Vragen?
Voor vragen en/of opmerkingen mail: vrienden@muziekweek.nl