uitgelicht

over Gaudeamus

Gaudeamus presenteert, organiseert, stimuleert en ondersteunt de nieuwste muziek van de jongste generatie componisten. Al 70 jaar staat Gaudeamus aan de wieg van de hedendaags klassieke muziek in... ▸▸

Gaudeamus Muziekweek zoekt vrijwilligers

Gaudeamus Muziekweek, ieder jaar in september in Utrecht, is hét toonaangevende festival voor jonge componisten en nieuwe muziek. In 2014 vindt het festival plaats van 10 t/m 14 september en zit het programma weer boordevol nieuwe, spannende composities, geluidsinstallaties en conferenties.

De organisatie achter de Gaudeamus Muziekweek bestaat uit een klein team dat elk jaar hard werkt aan de voorbereiding van het festival. Om er echt een succesvolle editie van te maken zijn er ieder jaar echter enorm veel extra handen nodig. Ook dit jaar zijn we daarom weer op zoek naar vrijwilligers.

Als vrijwilliger voor de Gaudeamus Muziekweek krijg je een unieke kans om nauw betrokken te zijn bij de realisatie van het festival. Je werkt in een klein en gezellig team waarin je heel direct betrokken bent bij de groei en ontwikkelingen van de hedendaagse muziek. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je eigen netwerk uit te breiden. Natuurlijk krijg je er ook heel concreet iets voor terug: je mag (samen met iemand anders) gratis naar de concerten, er zijn borrels en etentjes waar je aan mag deelnemen en je krijgt een mooi vrijwilligers-shirt.

We zoeken versterking bij productie, bij het kookteam en locatiebeheerders, kassa,- en barmedewerkers. Samen met jou kijken we graag waar je interesses liggen om een leuk en uitdagend takenpakket voor je samen te stellen. Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@muziekweek.nl.

Hopelijk tot snel!