Concertroute dinsdagavond

De meeste avondprogramma's maken onderdeel uit van spannende, muzikale routes. Met drie (korte) concerten op een avond bent u welkom op verschillende locaties in de stad. Dit concert maakt deel uit van de Concertroute van de dinsdagavond.

Kijk voor meer informatie over deze route hier.

Concerten

◂ terug naar overzicht

◂ Vorige Volgende ▸

Dinsdag 04 Sep 2012 intiem · elektronica · winnaar Prix Ton Bruynèl
Electro-Acoustical Late Night Aanvang: 22:00 Locatie: Nicolaïkerk
Uitvoerenden: Gareth Davis, Naomi Sato, Matthias Havinga, Marij van Gorkum Componisten: Manuella Blackburn, Wouter Snoei, Robin Koek & Marieke van de Ven, John Croft

Een intieme avond vol elektro-akoestische muziek in de majestueuze ruimte van de Nicolaïkerk. Festivalcomponist Wouter Snoei bewerkte zijn nieuwste werk Organism voor een van de kleine orgels van de Nicolaïkerk. Een werk waarin het orgel met recht tot leven komt. Robin Koek & Marieke van de Ven presenteren deel 2 van Tuned City (deel 1 is in het programma van 19.00 uur te zien), een live uitvoering van een werk dat zij schreven voor het programma Inventions for Radio van de Concertzender. Live-musici zijn Gareth Davis (basklarinet), Naomi Sato (saxofoon). Daarnaast het tapestuk Switched on, de Gaudeamus Prijs 2012-juryselectie van Manuella Blackburn en Intermedio III van John Croft, het winnende werk van de Prix Ton Bruynèl, met Marij van Gorkum op basklarinet.


Website Prix Ton Bruynel

 

◂terug naar overzicht