Informatie kaartverkoop

Informatie Kaartverkoop

E-tickets
Via de website kunt u online kaarten kopen voor alle concerten van de Gaudeamus Muziekweek. De ticketingkosten bedragen €1,25 per kaartje met een maximum van €6,- per bestelling. U kunt uw kaarten betalen middels ideal en creditcard. Koop uw e-ticket online en print ’m zelf. Dit kan op de website tot een uur voor aanvang van het concert. De eerste keer dat u een e-ticket via deze site wilt kopen moet u eerst een account aanmaken. Daarna heeft u genoeg aan uw inlognaam en wachtwoord.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de kaartverkoop stuur dan een e-mail naar kassa@muziekweek.nl
Als u ons een e-mail stuurt, gelieve zoveel mogelijk informatie op te geven zoals: uw volledige naam, transactienummer, e-mail adres waarmee u geregistreerd bent en duidelijke omschrijving van uw vraag of opmerking.

Early Bird kaartverkoop
van 1 juni t/m 17 augustus vindt de Early Bird kaartverkoop plaats. Alle concerten zijn in die periode voor de kortingsprijs online te koop.

Kortingen
Naar de Gaudeamus Muziekweek met korting! Op vertoon van een geldige U-pas of een id-kaart waaruit blijkt dat u jonger dan 30 jaar bent krijgt u tussen de €2,50 en €7,- korting op een ticket. Neem uw pas/id mee op de avond van het concert, er kan naar gevraagd worden.

Routekaart & Passe-partout
Naast losse concertkaarten zijn ook speciale Concertroute-kaarten te koop. Een routekaart kost € 27,- / € 20,- met korting en verschaft toegang tot drie (korte) aansluitende concerten op verschillende locaties op 1 avond. Met de Muziekweek Passe-partout zijn (bijna) alle concerten van het festival toegankelijk. Een Passe-partout kost € 100,- / € 75,- (excl. de Slaap Zacht concerten in Hostel Strowis).

Reserveren
Het is alleen tijdens het festival mogelijk om kaarten te reserveren. Dit kan alleen telefonisch via 0031 (0)30 82 00 111 van zo 2 t/m zo 9 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Gereserveerde kaarten kunnen bij de festivalkassa in Museum Speelklok (van zo 2 t/m zo 9 sept) of in Huis a/d Werf (van di 4 t/m vr 7 sept) tussen 10.00 en 17.00 uur worden afgehaald of vanaf drie kwartier voor aanvang op de concertlocatie. Uiterlijk een half uur voor aanvang van het concert dient de gereserveerde kaart te zijn afgehaald, daarna vervalt de reservering.

Centrale kassa Museum Speelklok (festivalhart) / Huis a/d Werf
Tijdens de Muziekweek is het festivalhart in Museum Speelklok (Steenweg 6) geopend. Het festivalhart bevat de centrale kassa en informatiebalie. Het festivalhart is geopend van zo 2 t/m zo 9 september van 10.00-17.00 uur. Bij de centrale kassa kan betaald worden met contant geld of pinpas. Van di 4 t/m vr 7 september is er ook tussen 10.00-17.00 uur een kassa geopend in Huis a/d Werf (Boorstraat 107).

Kaartverkoop op locatie
Op de locaties van de Gaudeamus Muziekweek is er, vanaf  drie kwartier voor aanvang, de mogelijkheid om kaarten te kopen. U kunt hier uitsluitend kaartjes voor het desbetreffende concert kopen. Het is mogelijk om op de locaties te pinnen.

Annuleringsregeling
Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen of geruild.

Uitverkocht?
Als u online meer kaarten wilt kopen dan dat er nog beschikbaar zijn, dan geeft het systeem een melding. U kunt dan contact opnemen met de kassa tel. 0031 (0)30 82 00 111 of kassa@muziekweek.nl.

Vrije plaatskeuze
Bij alle concerten van de Gaudeamus Muziekweek is er sprake van vrije plaatskeuze.

Pauzedrankje/Garderobe
Een (pauze)drankje is niet inbegrepen bij de toegangsprijs van het concert.

Algemene Bezoekersvoorwaarden
De Algemene Voorwaarden van het Utrechts Uitburo gelden.

Minder validen
Alle concertlocaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Locaties
De meeste locaties zijn op loop- en fietsafstand van het Centraal Station en het festivalcentrum. Kijk voor routebeschrijvingen naar alle locaties op de website of vraag ernaar bij de centrale festivalkassa in Museum Speelklok. Een overzicht van alle locaties vindt u hier.

NB
*Na aanvang van de voorstelling is geen toegang meer mogelijk.
*Gaudeamus Muziekweek behoudt zich het recht voor in geval van onvoorziene omstandigheden acties voortijdig te beëindigen of kaartsoorten na aankondiging te laten vervallen.
*Tijdens het festival kunnen wijzigingen en/of actuele aanvullingen op het programma voorkomen.
*Kortingen gelden niet in combinatie met andere acties.

Veelgestelde vragen
• Ik heb geen printer. Kan ik toch e-tickets kopen?
Ja, dat kan. In plaats van het e-ticket uit te printen neemt u het transactienummer, dat u in de bevestigingsmail kunt vinden, mee. Dit transactienummer wordt aan de deur gecontroleerd. Neem wel een legitimatiebewijs mee, zodat we weten dat de e-tickets ook echt van u zijn.

• Ik ben mijn print kwijt.
U kunt het ticket meerdere keren uitprinten, maar aan de zaaldeur kan het natuurlijk maar één keer worden gescand.

• Ik kan online voor max. 15 personen e-tickets kopen. Hoe kan ik meer tickets kopen?
Het maximum aantal kaarten dat u voor een voorstelling kan bestellen is 15. Wilt u meer kaarten kopen, neem dan contact op met de kassa tel. 0031 (0)30 82 00 111.

• Na het selecteren van een aantal voorstellingen krijg ik een foutmelding als ik wil afrekenen. Hoe kan dat?
U heeft een uur om de transactie te voltooien. Bij het overschrijden van deze tijd krijgt u een foutmelding.

• Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Is mijn transactie gelukt?
Als u geen bevestigingsmail van uw bestelling hebt ontvangen, is de betaling waarschijnlijk niet gelukt. Of de bevestigingsmail is in uw Ongewenste Items terechtgekomen. Check dus ook even deze Junk folder. Neem bij twijfel contact op met Gaudeamus Muziekweek 0031 (0)30 82 00 111.

• Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?
1. klik hier
2. klik op ‘login’ en dan op de link ‘wachtwoord vergeten’
3. voer je email adres in; klik op verzenden
4. het wachtwoord wordt meteen verzonden naar uw email inbox

• Bestelhistorie opvragen
Klik na inloggen bij ‘mijn account’ op ‘bestelhistorie opvragen’.

• Ik wil mijn wachtwoord en/of andere persoonlijke gegevens wijzigen, hoe doe ik dat?
U kunt de meeste van uw persoonlijke gegevens zelf wijzigen (adres, telefoonnummer, email adres) en dus ook uw wachtwoord. Log eerst in en ga naar ‘mijn account’.

Heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar kassa@muziekweek.nl