achtergrond

Gaudeamus Muziekweek

6 - 10 september 2017                             Van classical cross-over en minimal soundscapes tot modern composition vol (live) elektronica, Gaudeamus Muziekweek presenteert de nieuwste muziek van jonge muziekpioniers tijdens het gelijknamige nationaal en internationaal gerenommeerde festival in Utrecht.  

Agenda

25 jun 2017

GMW Sessies #16 ▸▸

30 jun 2017

ECHO ▸▸

06 sep 2017

PROFOUND SOUND – Asko|Schönberg + Cappella Amsterdam ▸▸

ga naar agenda ▸▸

uitburo
Utrecht Muziek

Vrienden

Gaudeamus Muziekweek presenteert de jongste muziek van de nieuwste generatie muziekpioniers en organiseert muziekactiviteiten zoals het gelijknamige nationaal en internationaal gewaardeerde festival, de Gaudeamus Muziekweek Academy en concertsessies en activiteiten met diverse samenwerkingspartners. Gaudeamus Muziekweek vindt muziekpioniers wereldwijd, biedt hen een ontwikkelplek en podium en brengt zo de muziek van morgen bij nieuwsgierige muziekliefhebbers.


Word Vriend

Gaudeamus Muziekweek staat voor talentontwikkeling, vernieuwing, uitwisseling en een persoonlijke benadering. Dankzij de morele en financiële steun van onze Vrienden kunnen we ons kunnen blijven inzetten voor de nieuwste generatie muziekpioniers. Vanaf €45,- per jaar ben je onze Vriend. Vriend worden kan heel eenvoudig door op onderstaande link te klikken.

Gaudeamus Muziekweek Vrienden hebben altijd een streepje voor:
•Een uitnodiging voor de officiële opening van de Gaudeamus Muziekweek
•Jaarlijks de highlight cd van de Gaudeamus Muziekweek
•Speciale vriendenactiviteiten
•Kortingsacties op concerten en activiteiten van collega-instellingen

ja, ik word vriend

Liever incidenteel en/of voor een kleiner bedrag Gaudeamus Muziekweek ondersteunen? Dat kan uiteraard ook:
* per overschrijving naar rek nr: NL04 RABO 0159 5722 58 of
* via Paypal, door op de knop ‘Doneren’ onderaan deze pagina te klikken.

Ambassadeur
Rode draad door het festival is de internationaal gerenommeerde Gaudeamus Award, een aanmoedigingsprijs voor componisten onder de dertig jaar. Voor menig talent, zoals Michel van der Aa en Yannis Kyriakides, betekende dit dé kickstart van hun carrière. Vanaf € 500 ben je Ambassadeur van Gaudeamus Muziekweek en als zodanig ondersteun je jaarlijks direct de 5 genomineerde componisten voor de Gaudeamus Award. Als Ambassadeur van Gaudeamus Muziekweek krijg je (in aanvulling op bovenstaande Vriendenvoordelen):

•Een besloten meet & greet met de genomineerde componisten tijdens de Gaudeamus Muziekweek
•Uitnodiging voor het slotconcert inclusief prijsuitreiking van de Gaudeamus Award.
•Naamsvermelding in programmaboek en op website (optioneel)

Het is ook mogelijk om als bedrijf Gaudeamus Muziekweek te sponsoren of een individueel talent te adopteren en zo aan de wieg te staan van een succesvolle (internationale) carrière van een muziekpionier in de dop.

Neem voor meer informatie over een meerjarige schenking, het Ambassadeurschap en sponsormogelijkheden contact op met Henk Heuvelmans of Ingrid Beer op 030 820 01 11 of via vrienden@muziekweek.nl. We denken graag mee over de mogelijkheden.

ANBI
Gaudeamus Muziekweek is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor particulieren, maar ook voor bedrijven betekent dit een extra belastingvoordeel vanwege een extra giftenaftrek.
Daarnaast betalen culturele ANBI’s geen schenkbelasting over uw gift of erfbelasting over ontvangen erfenissen.

Donateurs van Gaudeamus Muziekweek mogen hun giften voor de belasting verhogen met 25%. Voorbeeld: stel, je schenkt € 1000,- per jaar. Dit bedrag mag worden verhoogd tot 125% (de multiplier), zodat de totale aftrekpost € 1250,- bedraagt. Bij het toptarief van 52% krijg je van elke € 1000,- in totaal € 650,- van de fiscus terug. Een gift van € 1000,- kost dan netto € 350,-. Bij een meerjarige schenking gedurende vijf jaar is de schenking volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.